Hundesvømmehal

Efter lidt forsinkelse kan vi nu endelig byde dig velkommen til vores hundesvømmehal. Vi er nu klar til at modtage dig og din hund så i kan få nogle hyggelige stunder sammen i hundesvømmehallen.

Vi har gjort vores bedste for at få en hundesvømmehal, der egner sig bedst muligt til din hund.

Her er vores hunde svømmehal Vejle - Hundesvømmehallen er kun til hunde.
To "søskende hunde" svømmer om kap i vores Hundepool i hundesvømmehallen.

 

Sådan forgår det

Hunden kommer ind i hundesvømmehallen og får lov til at snuse lidt rundt. Herefter skal den skylles og påføres svømmevest. Svømmevesten er for at hunden ikke ligger for dybt i vandet og ikke skal bruge alle kræfter på at holde sig oppe, men kun på at svømme. Om svømmevesten skal bruges ved flere besøg, er afhængig af hundens kondition og svømme-egenskaber.
Herefter bliver hunden hjulpet op ad rampen og stille og roligt ned i hundepoolen. Hunden svømmer et par omgange i bassinet, herefter kommer den op på rampen for at puste ud og få en godbid. Dette gentages et par gange mere.

Den første gang svømmer hunden ikke mere end ca. 5 – 6 omgange i bassinet, for den må endelig ikke blive overtræt, så den forbinder oplevelsen med noget negativt.

Efter hundesvømningen skylles hunden.

Husk at medbringe håndklæder. Det er også en god ide at medbringe regntøj, da der er en mulighed for det ikke kun er hunden der bliver våd. 🙂

Vi ser frem til at modtage dig og din bedste ven i vores hundesvømmehal. For mere info klik på kontakt.