Kunderne siger…

Helene siger..

Hej Peter

Hold da helt fest – men du er jo også verdens bedste hundepension – så selvfølgelig er du booket. Vi booker til næste år.
God sommer kh helene

 

Tove og Preben siger..

Hej Peter

Lige en lille hilsen fra Dixie og os med tak for rigtig god pasning sidste week-end.
Det er vel ingen hemmelighed at vi var noget betænkelige ved at sætte en kun 5 mdr gammel hvalp i pension, også selvom det kun var en forlænget week-end.
Alle vore bekymringer blev gjort til skamme – vi hentede en rigtig glad og godt tilpas hund om søndagen.
Der skete kun ganske få uheld indendørs efter vi kom hjem så var renligheden helt på plads igen.
Vær helt sikre på vi kommer igen hvis vi må.

 

Søren og Pernille siger..

Hej Peter !

Først vil jeg lige sige dig mange mange tak for din og de øvrige i pensionen`s , dejlige måde at være på. Det har betydet, at vi altid har været trygge og rolige når vi afleverede Ricko til dig, også da han var syg. Ricko elskede, at være hos jer, og hoppede altid glad ind i bilen når vi skulle afsted til jer. Det var selvfølgelig hårdt, at sige farvel til ham, vi vidste jo det gik den vej, men pludselig gik det stærkt. Jeg har lige siddet og kigget på din hjemmeside, og faldt også over nogle af Ricko`s billeder, han havde det altid skønt hos jer. Og når jeg tænker tilbage kom han faktisk ud til jer den sommer, hvor i åbnede, og sidenhen masser af gange – det har vi aldrig fortrudt. Tak for det.

En af grundene til, at jeg også søgte på Jeres hjemmeside var for, at se om jeg kunne finde svar på , hvor små hvalpe i tager. Vi har været så heldige, at vi har fået en hvalp, det gik måske lidt hurtigere end vi havde regnet med, da der jo ikke er mange ulvehunde i DK var vi hurtigt ude, og var heldige, så vi har fået Zacho, som er født den 5 december. En dejlig og legesyg hvalp. Vi er i den situation, at vi den sidste week-end i marts ( 3 overnatninger ) skal til København ( tror jeg havde booket til Ricko), og vi synes ikke det er et sted, at have hund med. Vi har snakket frem og tilbage om hvad vi lige skulle gøre med ham, og tænkte faktisk, at han nok ville ha det bedst ved jer, hvis I altså tager så små hunde. Ellers må vi finde andre alternativer, og så kommer han bare når han bliver større.

 

Elisa siger..

Hej Peter

Det er virkelig med stor fornøjelse og lettelse at hente en glad og tilpas hund efter han har været passet hos Jer.

Scott var helt sig selv med det samme og vi kan mærke på ham at han har haft det godt:)

Tusind tak skal I have, det betyder rigtig meget.

Vi ses til sommer:)

 

Anne-Grethe og Poul Erik siger..

Kære Peter og familie

Det var med dyb sorg, vi i dag tog afsked med vores dejlige Maggie, som vi kun fik 4 dejlige år sammen med. Alt for lidt, desværre.

Forløbet var flere besøg hos dyrlæge Petersen samt flere telefonopringninger. I aftes lå hun og hylede på gulvet ude af stand til at stå på sine ben. Vi ringede til Petersen, der bad os give hende en Ipren, noget Pro-Kolin og så ringe i dag til morgen. Hun blev indlagt, vi stod i hyppig kontakt med dem, men hun stod ikke til at redde. Vi tillod en obduktion, der viste, at hun havde knude på leveren, at kræften havde bredt sig til leveren og til " mælkevejene." Med andre ord har hun desværre lidt i sin sidste tid. Vi var ude og tage afsked, hun logrede og lagde bl.a. Sit hoved i min hånd.

Jeg fortæller dig dette, fordi du og din familie har været en vigtig og pragtfuld del af hendes alt for korte liv. I mange, lange som korte, perioder har du givet hende et godt, trygt, kærligt sted at være, og jeg har altid oplevet din glæde ved hende, ligesom hun har været tryg og glad ved at være hos jer!

På hendes og vores vegne TAK for jeres fantastiske måde at være på. Du/ I " passer" ikke bare hundene. I giver dem tryghed, varme, nærhed og kærlighed. I giver dem et midlertidigt hjem! Hun har haft det godt hos jer, og vi har altid været trygge ved, at hun var hos jer.

Det er en selvfølge, at vi til enhver tid vil anbefale stedet på det varmeste, og tro nu ikke, at vi ikke ses igen. Der vil nok komme en ny hund og blive passet hos jer – ikke en Maggie, desværre – men en ny, der vil nyde godt af jeres pragtfulde være-sted.

 

Louise siger..

Hej

Ville bare lige sige tusind tak for at i har taget jer så godt af Zizou i uge 7, vi er virkelig heldige at have fundet jer til at passe hende når vi selv er på ferie – vi håber meget at I har lyst til at have hende igen i vores sommerferie – jeg har netop været inde at booke tid.

 

Edna siger..

Hej Nina og Peter! 🙂

Mange tak fordi I har passet Archie så godt i 3 uger, imens jeg var på ferie hos min datter. Det var en glad og livlig hund, jeg kom ud for at hente, han løb glad omkring, han havde haft godt af at være hos jer, havde fået lov til at løbe, det elsker han. Jeg håber I vil have Archie igen, hvis jeg får brug for at få ham passet.

 

Anne-Grethe siger..

Hej Peter

Du skal lige have en hilsen:

Det er dejligt at få Maggie hjem, og det er rigtig skønt at få så glad og velfungerende hund hjem efter at have været i pleje i mere end 3 uger. Det siger alt om, hvor godt hun har det hos jer, og vi er aldrig i tvivl om, at det er hos jer, hun skal passes!

 

Connie siger..

Hej Peter

En sidste kærlig hilsen her fra Skipper og os til dig og din familie. Skipper er blevet aflivet her til aften. Han blev rigtig dårlig og vi tog til dyrlægevagten med ham. Hun mente at han havde fået en hjerneblødning og at vi skulle give ham fred. Så det fik han. Puha det er hårdt at sige farvel til sin hund efter 15 dejlige år. Så vi vil gerne sige tusind tak for din måde at være på og selvfølgelig for en helt fantastisk pasning af Skipper igennem tiden. Du skal vide, at du får vores allerbedste anbefalinger når folk snakker om hundepensioner. For vi mener du er den bedste af slagsen. 🙂

 

Anni siger..

Hej Peter

Vi har aldrig fået dig sagt mange tak for pasning af Shane mens vi var på Cypern….

Chanett var meget tryg ved at Shane var hos dig, og hun var noget forbavset da han næsten ikke registrerede at hun kom for at hente ham.

Vi har tænkt på at kigge ud en dag så han ikke glemmer dig til næste gang vi skal tage på en tryg ferie….

 

Trina fra Skagen siger..

Leica er stadig fuld af krudt! Har brug for masser af løben rundt og gerne svømmehal. Tommy har også en del krudt – en glad hvalp. Han er ikke vild med at være væk fra mig men når han er sammen med Leica går det nok. Jeg skal opereres så de blir nødt til at være på pension, og du er den eneste her jeg vil overlade mine hunde til 😉

 

Marianne siger..

Bosse er meget glad for at være hos jer. Sidst ville han virkelig ikke med hjem. Han satte sig 5 m fra bilen, og var klar til at løbe tilbage til hende den søde schæfertæve. Så jeg overlader ham trygt til dig i ferien.

 

Connie siger..

Hej Peter og Nina

Bare en lille hilsen fra Skipper og os og mange tak fordi i passer så godt på Skipper når han er hos jer. Vi er ikke i tvivl om at han hygger sig på jeres pension. Han er sådan set ret ligeglad med, at vi er kommet hjem igen.
Det mener vi jo er et rigtigt godt tegn på at han har haft det godt.
På gensyn og rigtig god weekend til jer (Også selv om i jo nok skal arbejde).

 

Klara og Aage siger..

Hermed ønsker vi og Mickey alle på Domus-Canis et rigtigt godt nytår. Vi er glade for at have fundet et godt sted at få Mickey passet.

Det er nogle fine billeder, der er blevet lagt ind på facebook af Mickey og dens legekammerat. På gensyn i det nye år

 

Anja siger..

Hej Peter og resten af Domus Canis

Tusind tak for hjælpen i forbindelse med Maurices sygdom.

Ulrik og jeg er meget taknemmelige for jeres indsats, det ville være et helt uudholdeligt tab for os at miste Maurice, han er helt speciel for os og at sige farvel til ham når han kun er 3 år gammel, ville være helt ubærligt, så endnu engang mange mange tak.!!

Vi har en rigtig god fornemmelse af jer som kennel og vi vil fortælle vidt og bredt om jer, denne historie kan vi så lægge til.

 

Dorte siger..

Vi er meget glade for at have fundet jer til at passe vores hunde, da vi kan mærke de har det rigtig godt hos jer, og det betyder meget for os at vide, at de er overladt i gode hænder når vi ikke selv kan passe dem.
God Jul og godt Nytår til jer 🙂

 

Hanne siger..

De hygger sig bare og har det super dejligt hos jer. Skulle helt sikkert hilse fra Lexus og sige TAK for sidst :o)

 

Aase siger..

Jeg har sådan glædet mig over at se alle de dejlige billeder I har af alle de søde hunde i passer.

Hvor er det skønt at se hvordan alle hygger sig hos jer 🙂