20% på alt i shoppen og gratis levering
30-03-2020
Vi har besluttet at gøre hvad vi kan for at hjælpe i disse tider og det betyder at vi så længe vi er begrænsede af covid-19, så giver vi 20% rabat på alt i shoppen og derudover giver vi gratis fragt indenfor en radius af 40km fra post nr 7100. Byer udenfor gratis zonen vil også ku få leveret, men til 2kr/pr km. Leveringstidspunktet aftales efter at orderen er blevet lagt ind. Følgende link bringer dig hen til shopppen, hvor du kan se vores priser. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at lægge en bestilling pr tlf, så kan dette gøres på tlf 24 67 65 69
Svømmehallen åbner snart
12-02-2020
Poolen har været lukket grundet en rørskade, men nu er vi snart klar til genåbning. Vi satser på at der kan bookes tider fra mandag d. 17 februar. Vi glæder os til at se jer og svømme med jeres hunde!
Svømmehallen er klar!
23-07-2019
Vi er blevet færdig med vores renovering af svømmehallen og der er igen åben for booking.
Se en video af Futte og Christian her: https://www.domus-canis.dk/hundesvoemmehal/renovering-af-svommehal/
Vi glæder os til at se jer til lidt hundesvømning
Renovering af svømmehal
01-05-2019
Vi er i gang med en større renovering af svømmehallen, så det er i øjeblikket ikke muligt at booke svømmetider. Vi følger op med mere information når vi kommer længere med projektet.
Læs mere på https://www.domus-canis.dk/hundesvoemmehal/renovering-af-svommehal/
Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed.
I mellemtiden vil vi gerne høre om jeres erfaringer med brug af muligheden og evt. nogle af de fordele I ser ved hundesvømning
Ny hjemmeside
02-12-2018
Vi har ændret vores hjemmeside lidt. Hvis du oplever nogle problemer må du meget gerne ringe eller skrive.
Nye Ejere
01-07-2018
Hundepensionen er solgt pr. 1. juli 2018 til videre drift ved hundeadfærdsspecialist Tanja Jæger og hendes mand Christian Jæger.

Vi, Peter & Nina vil naturligvis savne både jer, jeres hunde og dagligdagen med de mange gode oplevelser, men vi ved, at I og jeres hunde overlades i gode og trygge hænder hos Tanja og Christian, der ligesom vores trofaste personale vil gøre sit til, at jeres hundebasser stadig vil elske at komme på ferie hos Domus Canis.
Bookinger kan foreløbig ske som sædvanligt via fanen bookinger, – eller der kan sendes mail til mail@domus-canis.dk