Varsling af prisstigning.
13-07-2020
Da vi ligesom så mange andre er blevet hårdt ramt økonomisk grundet Covid-19, så ser vi os nødsaget til pr 1/9-2020 at hæve priserne i pensionen. Vi har valgt at skelne mellem hvornår opholdet er og derfor laver vi forskellige priser afhængig af om det er hverdage, weekend eller skoleferier. Priserne for hverdage forbliver de samme som hidtil. I weekenderne sættes det op med 15kr og skoleferierne med 30kr. Vi ved at dette er en merudgift for jer vores kunder og det er vi rigtig ked af, da I jo er uden skyld i alt dette. Derfor har vi valgt at lave en kundeklub for vores pensionskunder, hvor der vil være adgang til meget lave priser på vores kvalitetsfoder. Pga den nye persondatalov, så må vi ikke bare sende en mail til jer med de nærmere oplysninger. Så det vi vil bede jer om er, at sende en mail til kundeklub@domus-canis.dk , hvor I giver os lov til at sende jer en nyhedsmail, max en gang om måneden, med gode og spændende tilbud.  Den første mail vil ligeledes indeholde de nærmere oplysninger om fordelene ved kundeklubben. Vi håber at så mange som muligt vil støtte op om vores lille pension, samt vores vision om at kunne levere kvalitetsfoder til alle vores dejlige 4-benede gæster til meget skarpe priser.    
Svømmehallen er klar!
23-07-2019
Vi er blevet færdig med vores renovering af svømmehallen og der er igen åben for booking.
Se en video af Futte og Christian her: https://www.domus-canis.dk/hundesvoemmehal/renovering-af-svommehal/
Vi glæder os til at se jer til lidt hundesvømning
Renovering af svømmehal
01-05-2019
Vi er i gang med en større renovering af svømmehallen, så det er i øjeblikket ikke muligt at booke svømmetider. Vi følger op med mere information når vi kommer længere med projektet.
Læs mere på https://www.domus-canis.dk/hundesvoemmehal/renovering-af-svommehal/
Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed.
I mellemtiden vil vi gerne høre om jeres erfaringer med brug af muligheden og evt. nogle af de fordele I ser ved hundesvømning
Ny hjemmeside
02-12-2018
Vi har ændret vores hjemmeside lidt. Hvis du oplever nogle problemer må du meget gerne ringe eller skrive.
Nye Ejere
01-07-2018
Hundepensionen er solgt pr. 1. juli 2018 til videre drift ved hundeadfærdsspecialist Tanja Jæger og hendes mand Christian Jæger.

Vi, Peter & Nina vil naturligvis savne både jer, jeres hunde og dagligdagen med de mange gode oplevelser, men vi ved, at I og jeres hunde overlades i gode og trygge hænder hos Tanja og Christian, der ligesom vores trofaste personale vil gøre sit til, at jeres hundebasser stadig vil elske at komme på ferie hos Domus Canis.
Bookinger kan foreløbig ske som sædvanligt via fanen bookinger, – eller der kan sendes mail til mail@domus-canis.dk