Ombygningen af pensionen og svømmehallen

D. 18. April 2009D. 7. Marts 2009

Så er væggene væltet, loftet er ved at blive sat op og gulvet er ved at blive isoleret.Hundesvømmehallen


Hundesvømmehal


D. 11. Januar 2009

Det går frem ad med ombygningen af hundesvømmehallen. Vi er snart færdige med at vælte de sidste vægge.Her går man ind, når hunden er bruset og klar til hundesvømning.


Det er her selve svømmebasinet skal være, hvor din hund kan svømme.
D. 24. november 2008

Så er væggene muret op til svømmehallens indgang, vaskerummet og brusekabine.
Det meste VVS arbejde er lavet, så nu er vi kommet tættere på vores mål med at kunne tilbyde hundesvømning.Indgangen til hundesvømmehallen.


Brusekabinen ved hundesvømmehallen.


Vaskerum


Væggene til vores hundesvømmehal er muret op.
D. 4. november 2008

Første spadestik til hundesvømmehallen er taget!
Vi får mange henvendelser om, hvornår svømmehallen åbner og kan med glæde oplyse om, at vi stille og roligt er gået i gang med ombygningen.
Ombygningen af hundesvømmehallen er startet.


Første spadestik til den fine hundesvømmehal
D. 9. oktober 2008

Vi har rigtigt travlt med at passe alle de søde hunde, så vi har ikke haft så meget tid til at opdatere, omkring hvordan ombygningen af hundepensionen går. Men her er der lidt stemningsbilleder af hvordan det ser ud.En sød hund.


Her ser du hundepensionen indenfor.


Her ser du løbegården til hundene.


De udvendige bure.


Hundepensionen ude fra.
D. 16 december 2007

Vi er nu godt i gang med at lave stalden om til hundepension. De første 5 bokse er ved at være klar til vores jule- og nytårsgæster, så det er en meget spændende tid. Vi har lavet midlertidig varme i denne afdeling, da der er mange ting, der skal gøres klar, inden vi kan få lavet gulvvarme og udgang til løbegårde.


Som så mange gange, når man køber et gammelt hus, er vi stødt ind i flere opgaver, end vi lige troede var muligt. Det er godt, at Peter går hjemme hele dagen, så kan han passe hus og hjem.


Vi er såmænd også i gang med at ordne badeværelse til os selv, så der er nok at se til. Det bliver vel nok rart til sommer, hvor vi bestemt regner med, at vi er kommet godt i gang.


Nu er jeg (Nina) jo ikke den visuelle type, så jeg har rigtig svært ved at se tingene, før de bliver færdige. Og tålmodighed har ikke rigtigt været min stærke side. MEN optimistisk, det tror jeg nok, jeg er. I hvertfald glæder jeg mig til at vi bliver færdige, så jeg kan få nogle faste rutiner og lidt mere overskud i hverdagen.


Ikke mindst glæder jeg mig til at få liv i huset i form af en masse glade hunde, der gerne vil lege og ud at gå tur.


Ombygningen er godt igang.


Nu har vi fået muret den første sektion til vores hundegæster.


Den første sektion til hundende.
D. 9. december 2007

Så har vi fået rejst de første mure.
D. 22. november 2007


D. 10. november 2007


Oktober 2007, Vindelev (Vejle kommune)

Så fandt vi det endeligt; stedet, hvor vi starter vores hundepension. Det har været svært – og lidt sjovt – men mest hårdt, at finde et sted, hvor der var langt nok til naboer.

Vores dejlige sted ligger på Vindelevvej 84, – mellem Tørring og Jelling. Både vi og vores fremtidige hundegæster kommer til at bo dejligt.
Vi går i gang med projektet den 15. oktober, – og vi starter med at lave stalden om til pension. Regner da også med, at vi kan have de første hundegæster inden nytår.

Men lige nu er vi i gang med at pakke vores ejendele ned, så vi er klar til at tage fat på det nye i efterårsferien.